БГТелевизия

 

През последните 50 години политика на планетата се прави чрез Телевизия. Пресата има вече чисто спомагателна роля. Най-важните неща се показват, обясняват и случват в Телевизора!

Който владее телевизиите на една нация – той владее националният политически модел. В България големите телевизии са под опеката на т.н. “Кой”. Малките кабелни телевизии също се съобразяват с него, макар и не напълно.

България буквално е в плен на Телевизора на “Кой”! Или трябва да се разбие този порочен модел, или трябва да бъде създадена абсолютно независима телевизия, която да поеме функцията на трибуна на Истината и Свободата.

ГФО стартира проект по създаването на Българска Гражданска Телевизия – БГТ. За целта са необходими средства. Надяваме се на финансова подкрепа от граждани и фирми. Ще бъдем благодарни за всяка, дори и минимална сума дарена от вас.

До няколко месеца БГТ ще започне като интернет телевизия. При добро развитие на нещата се надяваме в края на годината проектът да е една от най-гледаните и обсъждани кабелни телевизии.