ЩЕ БЪДЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ „ТРОЯНСКИЯ КОН“ НА РУСИЯ?

noshtni_valci_radev1
 

Вече е факт – България е въведена в режим на тежка хибридна война от Кремъл. Допреди година все още доста интелектуалци, политолози, журналисти и обикновени хора смятаха, че страната ни ще бъде някъде в периферията на хибридната война, която води Путин за оцеляването на неговия клан със Запада.

Сгрешиха! С тактиката на „мишата стъпка“, с десетки, уж малки и не особено важни събития, Кремълската агентура изкара България в центъра на фронта. Какво точно се случи, какво проспа интелигенцията?

Успяха да ни пробутат чрез предаването на Трифонов идеята за пълна мажоритарна система и парламент от само 120 души. Хората си мислеха, че ще накажат политическата класа, но всъщност, ще накажат единствено себе си. Ако тази налудничава идея се реализира, Путин и Ердоган ще овладеят поне половината от бъдещите „народни избраници“.
Беше избран президент, според когото Крим си е на Русия. Президент, „спонсориран“ от 10 000 пенсионери с по 400 лв?! Радев, екипът му, както и БСП плачат за сериозно разследване – става дума за грандиозна измама, организирана от Чичо „Кой“ и неговият господар в Кремъл.
Трите големи телевизии – БНТ, БТВ и Нова ТВ – които имат 80% от зрителската публика, работят на пълни обороти за Кремъл. Вече не се свенят да пускат в ефира долнопробни мекерета като Динко от Ямбол и рази „рокери-патриоти“, имитиращи Хирурга от Русия и неговата моторозирана банда.

Какво ни очаква в близкото бъдеще? Дано не съм лош пророк, но ако е вярна теорията, че на България е отредено на бъде решаващият коз на Путин, т.н. „троянски кон“ в ЕС, ето какво ще последва /вероятно/.

Около изборите ще има различни циркове с компромати и активни разработки на Прокуратурата.
Възможно е да няма правителство месеци след изборите, да се стигне до улично недоволство като през 2013г.
Радев ще се опита да се превърне в най-силната фигура в политическото пространство. Ще говори непрекъснато за помирение на Запада с Путин. Не е изключено дори и да се опита да организира среща на „високо равнище“ в София.
Внезапно ще се появат проблеми с бежанците, вече на наша територия, или напиращи да влезнат. Да ни „спасят“ ще се покажат на светло най-различни пара-военни формирования. Те ще носят униформи, знамена, плакати… платени от Кой?!
Заради горните събития ще се организират граждански контра-силови формирования. Ще се стига до стълкновения между тях.
Нататък е ясно – България ще бъде хвърлена в тотален хаос, за да се покаже, че ЕС е разпадаща се организация. Точно какво ще се случва от есента на 2017г. не е ясно, защото всичко зависи до голяма степен от изборите в Германия и Франция.

Старите хора са казвали „Бог да пази България“. Трябва ли и ние днес да се надяваме на него?! Или е по-добре да се обединим по някакъв начин?

Без телевизия това е трудно, но не е напълно невъзможно. Понякога се случват и чудеса….
Андон Михайлов

Comments

comments